Спорт

Випробування фітнесом

Заняття фітнесом ідеально підходять тим, хто вирішив зайнятися своєю фігурою. Чому їх називають випробуваннями? Та тому, що те, що на перший погляд здається легкими рухами, через півгодини може здатися справжнім катуванням.

Якщо хтось надумає сказати, що фітнес – це простіше простого, це як танці, запитайте його, як щодо танців протягом однієї години без перерви на відпочинок, та ще й з гантелями в руках ? Впевнений, що випробуваний це одного разу не надумає більше поширюватися про простоту занять фітнесом.

Фітнес – це набір вправ, які найбільш благотворно впливають на м’язи тіла, зв’язки, а також серцево-судинну та дихальну систему людини. Вправи виконуються по наростаючій і протягом тривалого часу тримаються на рівні, максимальному для підготовленої людини. Критерієм може бути як швидкість, так і специфіка будь-якої вправи.

Навіщо так робиться? Бо якщо ми хочемо, щоб наше тіло було в тонусі, а жировий прошарок повільно, але вірно зникав, нам необхідно, щоб наше серце працювало на сімдесят відсотків від свого максимального навантаження протягом певного періоду часу. Тільки в цьому випадку тіло отримує навантаження, яке призводить до необхідного результату.

Для непідготовленої людини це може здатися справжнім жахом, особливо на перших заняттях. Але що довше ви займаєтеся, то більше користі це вам приносить. І з часом випробування перетворюється на радість, коли день за днем ​​ви бачите у дзеркалі свою нагороду – тіло своєї мрії!