Спорт

3 простих поради для справжньої фітнес-леді

Насамперед займайтеся системно. Тренування не принесуть жодної користі, якщо будуть проводитися час від часу. Намагайтеся виділити саме той час, який буде завжди вільний від усіх інших справ. У випадку, якщо все ж таки така неприємність відбувається, і ви пропускаєте тренування, просто перенесіть його над наступний день і проведіть його впівсили.

Харкуйте правильно та збалансовано. Більше фруктів, овочів та свіжих соків! Не варто посилювати обмін тим, що ви сидітимете на найжорстокіших дієтах – від цього він тільки сповільниться, а ваша мотивація до тренувань впаде в рази. Намагайтеся не їсти після шести і харчуватися кілька разів на день потроху, ніж влаштовувати щільні обіди та вечері.

Висипайтеся! Здоровий сон – основа хорошої фізичної форми. Чим більше ваш сон вписується в рамки з одинадцятої вечора до сьомої ранку – тим краще для вашого здоров’я. Пам’ятайте, що якщо у вас є можливість поспати до обіду – не варто збивати режим! Краще прокиньтеся вчасно і займіться якоюсь корисною справою, ніж проспіть до полудня і не зможете заснути ввечері.